St. Hippolyt Mucolyt immunerősítő 10 kg

St. Hippolyt Mucolyt immunerősítő 10 kg

46 600 Ft

In stock

46 600 Ft

A légutak külső ingerekre való érzékenysége a lovak egyik leggyakoribb panasza, amely szorosan összefügg a gyenge immunrendszerrel. Különösen a vedlés során fontos az immunrendszer erősítése a légutak célzott támogatása mellett a gyógynövények erejével.

A légutak támogatása egyedülálló gyógynövény-választékon keresztül
Elősegíti a nyálkahártyák és a légutak öntisztító erejét
Erősíti az immunrendszert
ÉRZÉKENY LÉGUTAK
A biodiverzitás csökkenése a réteken és legelőkön, az egyoldalú takarmányadagok, a rossz almozás és az alapvető takarmányminőség, valamint a megnövekedett környezeti ingerek elősegítik a légúti fertőzéseket. Sok ló érzékenyebb a légzőszervi problémákra, különösen a szőrzetváltás során, és ha rossz általános egészségi állapotúak (gyengült immunrendszer). Mivel a légutak egészsége közvetlenül összefügg a ló teljesítőképességével, jólétével, ezért a tartás mellett a jó minőségű mikrotápanyag-ellátásra is oda kell figyelni.

TERMÉSZETES ANYAGOK A LÉGZŐ- ÉS IMMUNRENDSZERHEZ
A tea és a gyógynövények különösen gazdagok természetes illóolajokban, amelyek fontos szerepet játszanak a légutak nedvesen és tisztán tartásában. Az értékes másodlagos növényi anyagok az immunrendszerre gyakorolt ​​közvetlen hatásuk révén támogatják a ló egészségét. A különféle gyógynövények révén a Mucolyt® rengeteg másodlagos növényi anyagot szállít a nagyobb vitalitás érdekében. Esszenciális nyomelemeket is tartalmaz, amelyek segítik a méregtelenítést és segítik az immunrendszer stabilizálását. A Mucolyt® változatos gyógynövény-összetétele nemcsak a napi takarmányadagot javítja, hanem támogatja a légutak természetes tisztító folyamatait is. A Mucolyt® hosszú távú takarmányozásra alkalmas.

Előrendelhető! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon!

További információk

Márkák

St. Hippolyt

Méret

Törlés