Marstall takarmányok

Marstall takarmányok

Marstall takarmányok

Marstall: Ingyenes takarmányozási tanácsadás!

Válassza a legmagasabb minőséget, és ne adjon a lovának ismeretlen eredetű, márkájú takarmányt!!! Egy rosszul megválasztott takarmány ugyanis rengeteg egészségügyi problémát okozhat egy lónál, például:

  • heveny, savós patairha-gyulladás, melynek kiváltó okai általában az emésztő szervi megbetegedések, intoxikáció rozs, búza etetése, túlzott abrak etetés.
  • ásványianyag és vitaminhiány, mely elsősorban csikókorban, a vemhesség végén, ill. intenzív munkavégzéskor jelentkezik
  • kólika: a leggyakoribb emésztőrendszeri betegség, mely általában takarmányozási hibákból ered – ilyenek a túl sok abrak etetése, penészes, romlott vagy mérgezett (pl. mikotoxinok, peroxidok) takarmány.

Szigorúan ellenőrzött, magas színvonalú gyártástechnológia és széles választék jellemzi a MARSTALL lótakarmányokat. Versenylovak, hobbilovak, pónik, tenyészkancák, különböző korcsoportú csikók jó kondíciójának megtartásához, illetve bizonyos betegségekben (savós patairhagyulladás, zaballergia, kehesség stb.) szenvedő állatok sikeres gyógyításához nyújt nagy segítséget a jó minőségű ló eledel. Örülünk, ha segíthetünk, hogy lova vidáman fusson a nyereg alatt.

A Marstall-lómüzliben csak szigorúan ellenőrzött nyersanyagok árpa, kukorica, zab vagy búza kerül felhasználásra. A feldolgozott gabona természetesen hidrotermikusan pelyhesített formában kerül a takarmánykeverékbe.

Tovább a Marstall takarmányokhoz

Share this post