A Tanita Lovasboltja Story

A Tanita Lovasboltja Story – egy álom valóra válása

Tanita Lovasbolt

Majorné Miskolci Anita vagyok a Tanita lovasbolt tulajdonosa. 1980.07.25-én születtem Budapesten. Gyermekkorom óta rajongok az állatokért! 2002-be nagy álmom vált valóra: lótulajdonos lettem. (Itt köszönet Simó Anikónak) Ő Black Barby egy 1998-as születésű Just Boy apaságú magyar sportló… Minden miatta van-érte!!!

Hogy, miért lettem lovas boltos: Elsősorban miatta, mert beteg lett, és a speciális takarmányokat kutatva találtam egy számára megfelelőt, amit persze szinte lehetetlen volt beszerezni külföldről, ezért eleinte kis mennyiségeket vásároltam belőle amit eladtam az ismerős lovasoknak. (Itt köszönet Dr. Drén Csabának) Aztán terjedt a hír, hogy milyen jó minőségű a Marstall takarmány és egyre többen kerestek meg, hogy ők is ezt a takarmányt szeretnék etetni a lovaikkal. Így vállaltam el a Budapesti forgalmazását a termékeknek. (Köszönet Kádár Lászlónak) Ezért kicsit komolyabban kezdtem foglalkozni vele, hogy mások is a legjobbat adhassák a lovaiknak. 2002-ben egy szerencsétlen lovasbaleset érte a férjem, amikor én 6 hónapos terhes voltam a kislányommal. Hosszú hónapok felépülési ideje alatt én tudatosan kerestem komoly és profi védőruházatot a szeretteimnek. Egy külföldi kiállításon találkoztam először a HIT-AIR lovaslégzsákkal és azonnal tárgyalni kezdtem a termék forgalmazási lehetőségeiről.

Elmondhatom nagy sikerrel mutattuk be a lovas társadalom jeles képviselőinek,és egyöntetűen eldöntöttük, hogy igenis szükségük van a Magyarországi lovasoknak is erre a termékre. Minden lovasnak szeretettel ajánlom, mert kényelmes légáteresztő, nem merev, de baleset esetén 5 légzsák védi a testünket. Olyan emberek álltak a mellény támogatói sorába, mint Göttler Vilmos olimpikon, Kemény Zsuzsanna díjlovas, akiknek ezúton is köszönöm a segítségüket. Koltai Polli csapatával minden jelentős lovas rendezvényen élőben is bemutattuk a védőmellény működését. A nagy érdeklődés miatt a mellényeknek szükségük volt egy bemutatóteremre és a több éves multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatom azt diktálta, hogy e-mellé még szükség van másra is. Így született meg a másik álmom: Tanita lovasboltja Érden.

Tanita Lovasbolt

Ezenkívül köszönet a támogatásért: Paska Zsolt edzőnek akivel kezdtem, Kemény Zsuzsannának aki képzett, Kiss Biankának aki átvett, Németh Gábornak aki látogat, Szeredy Patriciának aki lovagolta a kincsem, Sóhajda Julcsinak, Göttlerné Évinek és Göttler Vilmosnak, Dr. Németh Józsefnek, Victor Flöshnek, Radó Edinának akik kezdetben mellém álltak.