St. Hippolyt Gold medál izomépítő 10kg

St. Hippolyt Gold medál izomépítő 10kg

42 300 Ft

In stock

42 300 Ft

Az erős izmok a ló erejét, gyorsaságát és szépségét képviselik. A lovassportban a teljesítmény előfeltétele, a szabadidőlovaknál kellemes lovaglási élményt biztosítanak. Célzott tápanyagellátással az izomműködés hatékonyan támogatható, és az egyéni genetikai összetétel alapján jól edzett és erőteljes izmok építhetők fel. A célzott, jól adagolt edzést hatékonyan támogatja a speciális anyagképző és funkcionális tápanyagok adagolása.

Az izomképződés támogatására és az izomteljesítmény elősegítésére
Sport- és szabadidőlovakhoz bizonyított
A versenyszezonban is használható (doppingmentes)
FEHÉRJÉK, AMINÓK ÉS ZSÍRSAVAK
A kiváló minőségű fehérjék különösen szükségesek az izomanyag képződéséhez. A közönséges takarmánynövényekből, például szénából és gabonából származó fehérje ehhez nem elegendő. Speciálisan elkészített sörélesztővel, spirulina algával, erjesztő malátakivonattal, tengeri algákkal és hozzáadott lizinnel a Gold Medal® kiváló izomépítő anyagokat tartalmaz magas biológiai hozzáférhetőséggel. A gabonacsírákból és olajos magvakból származó zsíros anyagok szintén hozzájárulnak a természetes szerkezethez. Az izmok rugalmasságát a hidegen sajtolt lenolajból származó esszenciális zsírsavak is javítják.

TÁPANYAGOK AZ ANYAGVÁLTOZÁS ÉPÍTÉSÉHEZ
Az izomrostok épülnek fel, hálózatba kapcsolódnak, és specifikus enzimek segítségével stabilizáló kötőszöveti rostokhoz kapcsolódnak. Az enzimek működési képessége nagymértékben függ a funkcionális tápanyagoktól. A Gold Medal® kiegyensúlyozott arányban és túlnyomórészt szerves kötésű komplexek formájában tartalmazza a B komplex vitaminjait és a nyomelemeket, mint a cink, mangán, réz és szilícium.

AZ IZOMÉPÍTÉS IZOMVÉDELEMET IGÉNYEL

Edzés és edzés közben az anyagcseréd teljes sebességgel pörög.
Oxigén gyökök óhatatlanul képződnek, amelyek megtámadják az izomszövetet és részben újra lebonthatják azt.

A szövetek védelmét ezeknek a radikális anyagoknak a semlegesítése garantálja a szervezet saját enzimrendszereinek segítségével. Ehhez olyan nyomelemek szükségesek, mint a cink, réz, mangán és szelén. Ezeken kívül a Gold Medal® további szövetvédő anyagokat biztosít algákon, gyógynövényeken, sörélesztőn, sárgarépán és természetes E-vitaminon keresztül. A Gold Medal® a fiziológiásan együttműködő szerkezeti, funkcionális és védő tápanyagok hatékony kombinációja a teljesen kifejlett, ill. hatékony izmok.

Előrendelhető! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon!

További információk

Márkák

St. Hippolyt

Méret

Törlés