St. Hippolyt Ungulat patavitamin 10 kg

St. Hippolyt Ungulat patavitamin 10 kg

45 300 Ft

In stock

45 300 Ft

A paták képezik a ló alapját, és egész életében támogatják. A repedések, barázdák, a rossz állag és a növekedési zavarok bizonyos tápanyagok hiányát jelzik, amelyeket megfelelő takarmányozással kell pótolni. Figyelembe véve a táplálkozástudomány legújabb eredményeit, az Ungulat® hatékony tápanyag-összetételével életképes táplálkozási koncepciót kínál a robusztus és rugalmas paták elősegítésére – még nehéz esetekben is.

Gazdag keratinképző aminosavakban és speciális sörélesztőben (nukleotidokat tartalmaz)
Nagy biohasznosulású, liposzómás kapszulázott nyomelemek
Különleges gyógynövény összetétel
JOBB SZARVNÖVEKEDÉS
A patás szarv elsősorban a keratin szerkezeti fehérjéből áll, amelynek jellegzetes aminosav-mintázata van. A lizin, metionin, cisztein, prolin és glicin aminosavak hiányát az Ungulat® kompenzálja akár közvetlenül, akár természetes fehérjeforrásokkal, például sörélesztővel, olajos magvakkal, spirulina algákkal és gyógynövényekkel.

A PATA MINŐSÉGÉNEK JAVÍTÁSA
Az ásványi anyagok, mint a cink, mangán, réz, vas, szerves kénvegyületek, szilícium és kalcium fontos szerkezeti erősítők a pataszarv számára. Az Ungulat®-ban ezek a tápanyagok optimalizált arányban vannak jelen, és a biológiai hozzáférhetőség biztosítása érdekében túlnyomórészt szerves megkötő formákban és liposzómálisan kapszulázva vannak jelen. Ezenkívül a hidegen sajtolt lenmagolaj telítetlen zsírsavakat biztosít. Nagy jelentőséggel bírnak a pataszarv rugalmassága és rugalmassága szempontjából. A funkcionális sejtépítő elemek (nukleotidok) az optimalizált sejtosztódási sebességet és a jobb szarvas szerkezetet is biztosítják.

BIOTIN TERMELÉS
Az Ungulat® enzimben gazdag gabonacsírákat, fokhagymát, sörélesztőt, lenmagot, kölest, kamillát, A-vitamint és kobalt nyomelemet szállít az emésztés elősegítésére és védelmére, ezáltal javítva a szervezet saját biotintermelését.

AZ ANYAG SZÁLLÍTÁSA A PATÁBA
Csak a jól ellátott pata bőr biztosítja az anyagok bejutását a pata komplexumba. Az Ungulat® fokhagymát, telítetlen zsírsavakat, szőlőmaglisztet és egyéb érvédő faktorokat tartalmaz. Ezek a tápanyagok segítenek fenntartani a vér folyékonyságát, és védik a finom ereket egészen a dermisig.

UNGULAT® TANULMÁNY
Tudományosan bizonyítottan javítja a szarv növekedését, jobb tápanyagfelvételt és optimalizált anyagszállítást a pataba, ami fenntarthatóan javítja a pata minőségét.

Előrendelhető! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon!

További információk

Márkák

St. Hippolyt

Méret

Törlés