St. Hippolyt Movicur izületvédő 10kg

St. Hippolyt Movicur izületvédő 10kg

58 000 Ft

In stock

58 000 Ft

Az inak, szalagok és ízületek fenntartható védelmére
Új-zélandi zöldajkú kagylót, kollagén építőelemeket és szilícium-dioxidot tartalmaz
Gazdag speciális gyógynövényekben, omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban
KUTATÁSI PROJEKT GREEN LIP MESSEL
John Croft tengerkutató szerint különleges táplálkozási hatásaik egymással összefüggő biológiai funkciókon alapulnak. A kagyló kivonatában egy speciális szénhidrát komplexet találtak, amely kordában tartja a gyulladást aktiváló fehérvérsejteket anélkül, hogy elnyomná a szervezet ellenállását. Speciális hosszú szénláncú zsírsavakat és jellegzetes enzimeket is kimutattunk. Elősegítik a prosztaglandinok képződését, amelyek gyengéden ellensúlyozzák a gyulladást.

A ZÖLD AJAKKAGYÓ TITKA
John Croft egy harmadik hatásmechanizmusról beszél. Ezek a mukopoliszacharidok, más néven glükózaminoglikánok. Az ilyen típusú fehérje-cukor vegyületeket maguk a szervezet porcsejtjei is termelik. Porcszövet építésére szolgálnak, nyomást és ütéselnyelő tulajdonságokat adva neki. Ezenkívül a glükózaminoglikánok felelősek az ízületi folyadék kenő funkciójáért. Az egyoldalú táplálás miatti hosszú távú ellátási hiány gátolhatja a glikozaminoglikánok önszintézisét.

HATÉKONY TÁPANYAG-EGYENSÚLY
A Movicur® elengedhetetlen táplálkozási összetevője az új-zélandi zöldajkú kagyló kivonata egészen különleges minőségben (Biolane®). A gyógynövények, az erjesztett barna köles és a zsurló, mint szilíciumforrás, a kollagénképző fehérjék, a szövetvédő hatású tengeri alga kivonatok és a speciális nyomelem-utánpótlás együtt jön létre a Movicur® bevált, tápláló kombinációs hatása. Ez jó feltételeket biztosít a szervezet számára a fenntartható regenerálódáshoz és a kötőszövet, inak, szalagok és ízületek természetes felépítéséhez. Mivel az ízületi porc nem vérrel ellátott szerkezet, önregeneráló képessége korlátozott. Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással a rugalmasság elvesztése és az ízületi porcok fokozatos leépülése ellensúlyozható. Az ízületi folyadék tápanyagtartalmának csökkenése, amely a kenőképesség romlásához vezet, lassítható vagy nagymértékben megelőzhető. A Movicur® természetes hatóanyagokat is tartalmaz a szövetek védelmére E-vitaminnal, kagylókivonatból és lenmagból származó omega-3 zsírsavakat, valamint algákból származó komplex cukrokat.

Előrendelhető! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon!

További információk

Márkák

St. Hippolyt

Méret

Törlés