St. Hippolyt La Rosslet müsli 20kg

St. Hippolyt La Rosslet müsli 20kg

10 200 Ft

In stock

10 200 Ft

Talp koncentrált takarmány lovaknak, mely más lótakarmányok kiegészítéseként is szolgálhat. A La Rosslet müzlit hozzáadhatjuk vagy keverhetjük gabonakeverékekkel, takarmánykeverékekkel és zabbal.

Jól emészthető gabona (kevés keményítő és fehérje), (zab nélkül), hegyi széna, kukoricacsíra, búzacsíra, cukorrépa melasz, hidegen sajtolt lenmagolaj, napraforgómag, maláta, kalcium-karbonát, gyümölcsecet a kiváló minőségű nyersanyag anyagok, amelyeket a La Rosslet tartalmaz és alkot.

A bélbaktériumok aktivitását serkentő, az energiában gazdag zsírsavak és a létfontosságú vitaminok bakteriális szintézisét támogató szénhidrátokat (cellulóz és pektinek) ép növényi rostokból és szárított gyümölcsökből nyerik. A bélműködés serkentését és a nyálkahártya védelmét elősegíti a lenmag és a sörélesztő.

A gyógynövények finom egyensúlya sokféle anyagcsere-serkentést biztosít. A rágási aktivitást és ezáltal a nyálelválasztást fokozzák a benne található gyógynövények. Ez megakadályozza a különféle emésztési zavarokat.

ELŐRENDELHETŐ! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon!

További információk

Márkák

St. Hippolyt

Méret

Törlés