St. Hippolyt Pre Alpin Wiesen Cobs szénapellet

St. Hippolyt Pre Alpin Wiesen Cobs szénapellet

14 000 Ft

In stock

14 000 Ft

Termékinformáció “GlyxWiese Wiesentaler”
A GlyxWiese® Wiesentaler válogatott fűfélékből és értékes réti fűszernövényekből áll, amelyek a fajokban gazdag Bodeni-tó régió ideális éghajlati viszonyai miatt különleges minőségűek. A betakarítás után a füveket és a réti fűszernövényeket alacsony hőmérsékleten óvatosan szárítják, így az értékes tápanyagok és létfontosságú anyagok megmaradnak.

A lerövidített áztatási időnek köszönhetően praktikus alternatíva a széna csövek helyett
Lágyabb szerkezet és kevesebb finom részecske a jó emésztés érdekében
Különösen alkalmas nehezen táplálható lovak és fogászati ​​problémákkal küzdő idősebb lovak számára
VÁLTOZÓ ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
A GlyxWiese® Wiesentaler alkalmas minden ló napi szálastakarmány-ellátásának javítására, különösen széna és rossz minőségű széna takarmányozásánál, valamint nehezen takarmányozható lovak etetésére. A GlyxWiese® Wiesentaler különösen alkalmas egészben vagy részben szénapótlóként fogászati ​​problémákkal küzdő idősebb lovak számára.

NYERSROSTBAN GAZDAG ÉS KÜLÖNLEGES ÍZES
A lótakarmányozás alapja a jó minőségű szálastakarmány biztosítása. A GlyxWiese® Wiesentaler értékes füvei és réti fűszernövényei ideális nyersrostforrást kínálnak, és a lényegesen rövidebb áztatási időnek köszönhetően praktikus alternatívát jelentenek a szénabab helyett. Ami különösen figyelemre méltó, az az alacsony finomszemcse-tartalom, mivel a speciális gyártási eljárás azt jelenti, hogy csak a lágy szerkezeti szálakat dolgozzák fel. Optimális nyersrostforrást kínál az egészséges bélmikrobiómához. A vastagbél fermentációja aktiválódik és stimulálódik. Az erősen fás, ezért lignint tartalmazó növényi részeket kiválogatjuk. 25 kg kiszerelés.

Előrendelhető! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon!

További információk

Márkák

St. Hippolyt