St.Hippolyt Reform-G zabmentes müzli

St.Hippolyt Reform-G zabmentes müzli

12 000 Ft

In stock

12 000 Ft

Ha egyes lovat szó szerint megcsíp a zab, a lótulajdonosnak más típusú gabonához kell folyamodnia. A jól emészthető árpapelyhek olajos gyümölcsökkel, olajokkal és rostokkal együtt azt az energiát adják, amely még a lendületes lovakat is kiegyensúlyozott sport- és szabadidőpartnerré varázsolja! A kiegyensúlyozott Reform G® különösen alkalmas lendületes és nehezen táplálható lovaglólovak etetésére.

Jól emészthető gabonapehely (zabmentes)

Mérsékelt fehérjetartalom
Gyógynövényekkel, hínárral, olajokkal és olajos gyümölcsökkel
VÁLTOZÓ ENERGIAFORRÁSOK ZAB NÉLKÜL
A jól emészthető árpa és kukoricapehely, kukoricacsíra, lenmag és napraforgómag mellett a Reform G® kiváló minőségű hidegen sajtolt olajokat is tartalmaz. Emellett az ízletes, erjeszthető rostok, mint az almarost, a répa rost és a lucerna pelyva szolgálnak energiaszolgáltatóként. A fehérjetartalom mérsékelt, az aminosav mintázat az Ön igényeire szabott. A Reform G® nemcsak kiváló energiát biztosít a dolgozó lónak, hanem támogatja a sovány lovak kíméletes súlygyarapodását is.

A JÓ EMÉSZTÉSÉRT

Az ép növényi rostok és az aszalt gyümölcsök olyan szénhidrátokat biztosítanak, amelyek fokozzák a bélbaktériumok aktivitását, és így támogatják az energiadús zsírsavak és a létfontosságú vitaminok bakteriális szintézisét a vastagbélben. Emellett a lenmag és a sörélesztő serkenti a bélmozgást és védi a nyálkahártyát. Az emésztést elősegítő szénhidrátok mellett a gyógynövények és fűszerek finom keveréke serkenti az étvágyat és a rágási aktivitást.

Előrendelhető! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon!

További információk

Márkák

St. Hippolyt

Méret