St.Hippolyt Hextamix Light Energy 20kg

St.Hippolyt Hextamix Light Energy 20kg

19 300 Ft

In stock

19 300 Ft

Termékinformáció “Hesta Mix fényenergia”
Ami 1998-ban kezdődött a Hesta Borg Ménestelepen a speciális fajták takarmányozási kísérleteként, az egyik legsikeresebb St. Hippolyt® takarmánykoncepcióvá vált minden fajta ló számára: a Hesta Mix®. Az izlandi lovak példáján bemutatták az összefüggést a táplálkozási hiányosságok és az olyan tünetek között, mint az ekcéma, immunrendszeri zavarok, viszketés és pszichés zavarok. Úttörő felfedezés a takarmányadagok igényeinek optimalizálása terén.

Rendkívül biológiailag hasznosítható nyomelemekkel
Gyógynövényekkel, hínárral, olajokkal és olajos gyümölcsökkel
Zabmentes
A HIÁNYOKNAK SOK ARC VAN

Sok lovat általában elegendő energiával látnak el csupán kis mennyiségű bölcsőtáppal. A létfontosságú tápanyagok megfelelő ellátása azonban gyakran félreesik, ha csak kevés táplálék van. A következmények hiánytünetek, mint idegesség és belső nyugtalanság, kopás jelei, anyagcserezavarok, fertőzésekre való hajlam, bőrproblémák, allergia, fogyás, anyagcsere- és hormonzavarok.

KÜLÖNÖSEN MAGAS NYOMELEM-TARTALOM

A Hesta Mix® sorozat létfontosságú anyagokban gazdag lótakarmány, különösen nagy arányban magas biológiailag hozzáférhető mikrotápanyagokkal. Kis bölcsődei adagok mellett is garantált a szerves kötött nyomelemek szükséglet szerinti ellátása. A bélen keresztüli megbízható felszívódásnak és a célszerv gyors elérésének köszönhetően a hiányhelyzetek láthatóan gyorsan és megbízhatóan kompenzálódnak vagy már megelőzhetők.

HESTA MIX® FÉNYENERGIA

A nagyon könnyen ehető lófajták, mint a Haflinger, az izlandi lovak, a fjordlovak vagy a shetlandi pónik alacsony energiatartalmú, de különösen mikrotápanyagban gazdag takarmányt kapnak a Hesta Mix® fényenergiával. A legeltetési időszakban is ízletes, igény szerinti és minőségi ellátást biztosít.

Előrendelhető! A súlyuk miatt a szállításról tájékozódjon.

További információk

Márkák

St. Hippolyt

Méret

Törlés