Horslyx 650g

Horslyx 650g

6 500 Ft

In stock

6 500 Ft

A Horslyx Garlic Balancer a fokhagyma erejével kiegyensúlyozza a takarmányok fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiányokat. Állományjavítóktól, tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes. A fokhagyma számos jótékony hatása ismert, támogatja az immunrendszert, a tüdő egészségét. Légyriasztóként az izzadsággal együtt távozik a bőrön keresztül,magas kéntartalma miatt láthatatlan védővonalat képez, amelyet a legyek elviselhetetlennek találnak. Tartalmaz: Fontos antioxidánsokat, C-vitamint, E-vitamint, szelént, rezet- és cinket az immunrendszer támogatásáért ,valamint az ízületek egészséges működéséért. Magas olajtartalma hozzájárul az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához, biotin cink és metionin az egészséges patákért. Bármilyen lónak ajánlott. Hasznos, ha el szeretné terelni az állat figyelmét befogás, lószállítás, nyírás, patkolás, állatorvosi vizsgálat közben vagy jutalmazás céljából. Tartsa a dobozt a ló szájához, vagy dobozából kivéve helyezze egy vödörbe. Ne hagyja felügyelet nélkül a terméket a saját dobozában a ló előtt! Előrendelhető termék!

A Horslyx Respiratory Balancer a légzőrendszer támogatására lett kifejlesztve, ideális a köhögős, légúti megbetegedésben szenvedő lovaknak. Akár megelőzés céljából is adható, mert összetevői, mint a mentol,eukaliptusz és ánizs segítik a légutak működését, valamint hozzájárulnak a test természetes védekezőképességének fenntartásához. Kiegyensúlyozza a takarmányok fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiányokat. Alacsony keményítőtartalommal, tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes. Tartalmaz: Fontos antioxidánsokat,C-vitamint, E-vitamint, szelént, rezet- és cinket az immunrendszer támogatásáért ,valamint az ízületek egészséges működéséért. Magas olajtartalma hozzájárul az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához, biotin cink és metionin az egészséges patákért. Bármilyen lónak ajánlott. Hasznos, ha el szeretné terelni az állat figyelmét befogás, lószállítás, nyírás, patkolás, állatorvosi vizsgálat közben vagy jutalmazás céljából. Tartsa a dobozt a ló szájához, vagy dobozából kivéve helyezze egy vödörbe. Ne hagyja felügyelet nélkül a terméket a saját dobozában a ló előtt! Előrendelhető termék!

 

A Horslyx Original Balancer kiegyensúlyozza a takarmányok fogyasztása és a legeltetés során fellépő tápanyaghiányokat. Alacsony keményítőtartalommal, tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes. Tartalmaz: Fontos antioxidánsokat, E-vitamint, szelént, rezet- és cinket az immunrendszer támogatásáért ,valamint az ízületek egészséges működéséért. Magas olajtartalma hozzájárul az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához, biotin cink és metionin az egészséges patákért. Bármilyen lónak ajánlott. Hasznos, ha el szeretné terelni az állat figyelmét befogás, lószállítás, nyírás, patkolás, állatorvosi vizsgálat közben vagy jutalmazás céljából. Tartsa a dobozt a ló szájához, vagy dobozából kivéve helyezze egy vödörbe. Ne hagyja felügyelet nélkül a terméket a saját dobozában a ló előtt! Előrendelhető termék!

A Horslyx Pro Digest Balancer olyan összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek támogatják az emésztőrendszert a gyomortól a hátsó bélig, míg a nyalogatás fokozza a nyáltermelést, ami segíti a gyomor savasságát. A Slippery Elm és a Seaweed Meal nyálkaforrásként szerepel, míg a prebiotikum támogatja a jótékony bélbaktériumokat, az élő probiotikus élesztő pedig pufferelő hatást biztosít a hátsó bélben. A megnövelt magnéziumszinttel és alacsony keményítőtartalommal a Pro Digest Balancer minden ló számára alkalmas, de különösen az emésztési zavarokra hajlamosak számára készült. Fűszeres alma aroma csábítja a nyűgösen evőket, a magas specifikációjú Horslyx Balancer csomag pedig a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek teljes spektrumát tartalmazza, amelyek szükségesek a takarmány és a legeltetés hiányosságainak kiegyenlítéséhez. Előrendelhető termék!

 

További információk

Szín

Kék, Rózsaszín, Sárga, Zöld

Íz

Garlic, Original, Pro Digest, Respiratory

Kategória:
Törlés